3 batka zabatka otkoštena
2 žlice jogurta
1žličica kumina
1 žličica bibera
1 žličica soli
2 reznja češnjaka
1 žličica kajenskog papra
1 žlica paradajz sosa u tubi
2 velika krumpira
2 luka
1 svježa Crvena paprika
Otkoštene batke- zabatke narezati na veće komade.
U zdjelu staviti piletinu ,dodati jogurt kumin,biber, kajenski papar,sol, paradajz sos i češnjak narezan na listiće. Dobro promiješati i staviti da se paca preko noći.
Krumpir oprati i narezati na deblje kriške , malo ih posolite,posložiti na nauljen lim.
Luk očistiti i narezati na dublje kriške, papriku također očistiti i narezati na veće kockice.
Drvene štapice upiknuti u krumpir i zatim krenuti slagati slojeve.
Slažete- piletina ,kolut luka, piletina,kocka paprike pa opet piletina i tako do kraja dok imate sastojke.
Staviti peći u zagrijanu pećnicu na 200°C cca 30-40 min ovisno o vašoj pećnici.
Gotove ražnjiće poslužiti uz naan kruh, majonezu,kechap i zelenu salatu ili matovilac.
Nema komentara:
Objavi komentar